Daniel Gross

  CEO, PENNY

Daniel Gross este CEO al PENNY și coordonează departamentele de Vânzări, Expansiune, Construcții, Logistică, Marketing, Juridic, Conformitate și Comunicare Corporativă – o echipă impresionantă de oameni ambițioși și dedicați.

Experiența lui Daniel Gross cu REWE România începe în iunie 2001 când se alătură departamentului de IT continuând cu funcția de Controlling & Organization Manager, rol în care a coordonat o echipă de 17 angajați și a răspuns direct conducerii REWE Group din Germania din care face parte PENNY.

În acea perioadă a fost implicat în deschiderea primului magazin XXL Mega Discount și a pus bazele PENNY în România. La final de 2003 acceptă o nouă provocare profesională, și timp de șapte ani face parte din echipa miniMAX DISCOUNT, un business românesc, la construcția căruia au stat unii dintre cei mai buni profesioniști din retail-ul local la momentul respectiv. În anul 2011, se întoarce în grupul REWE care avea la momentul respectiv 125 de magazine PENNY. Revenirea în cadrul companiei cu o experiență extinsă la nivel de organizare și dezvoltare a operațiunilor, a completat rezultatele foarte bune ale business-ului în România, ajungând în prezent să gestioneze o rețea de 283 de magazine PENNY și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.